Virus en spyware verwijderen

computer-virus-Utrecht

€44,00

Duur: 60 minuten

Computer virus en spyware verwijderen

 

Onze computer experts zullen snel uw computer virus verwijderen en beschermen tegen toekomstige virussen. Bovendien verwijderen wij uw computer virus op dezelfde dag. Maar in  meer ernstige gevallen kan deze verwijderingsdienst van My PC Utrecht enkele uren duren om uw trojan of spyware te verwijderen. In dat geval zal de computer monteur de computer of laptop meenemen om uw computer virus te verwijderen.

 

 Wat is verwijderen van een computer virus?

 

Eerst inspecteren wij uw computer of laptop en bepalen we waar de virus, trojan of spyware zit. Daarna zullen wij de virus handmatig verwijderen. Bijvoorbeeld door middel van het verwijderen van Windows mappen, Windows bestanden evenals de register-en opstart invoer.

Bovendien betreffen deze handmatige verwijderingsproces veel actie’s zoals: bestanden verwijderen, scans van andere software buiten de virusscan, virusscan en uitgebreide test uitvoeren. Daarmee duurt het verwijderingsproces van 90 minuten tot enkele uren, afhankelijk van het aantal virussen en de aard van de bedreiging.

Na het verwijderen installeren wij tevens een gratis anti- virusscan van Avast, indien u een betaalde versie wilt raden wij Norton aan die kunt u bij ons aanschaffen.

Wilt u uw computer virussen laten verwijderen door My PC Utrecht? Neem daarom contact met ons op!

Virus of spyware laten verwijderen? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak

Computer reparatie aanmelden? Bel - 030-2272330
of vul het formulier in, wij nemen contact met u op!