PC reparatie Utrecht

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Betrouwbare en deskundige pc reparatie Utrecht met garantie

Voor een reparatie van uw pc in Utrecht en omstreken bent u bij My PC Utrecht aan het juiste adres. Wat is er defect? Waar heeft de pc last van? Wat merkt u? Bent u bezig met uw computer en hoort u veel geluid? Uiteraard kan dat een keer gebeuren en zult u de ene keer iets meer horen dan de andere keer. Is het geluid echter heel sterk, herkent u het niet en gaat het niet vanzelf over, neem dan contact met ons op. De kans is zeker aanwezig dat er dan een pc reparatie noodzakelijk is. Het kan natuurlijk ook dat u helemaal niets meer met uw pc kunt beginnen. U zet hem aan, maar er gebeurt niets. Als de computer helemaal niet meer opstart, bel of mail ons dan meteen. Wij maken een afspraak en kijken zo snel mogelijk naar wat er aan de hand is. Natuurlijk is er een expert bij ons aanwezig die deze pc reparatie voor zijn rekening neemt. U krijgt van ons 30 dagen garantie.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Voor een betaalbare prijs uw pc repareren Utrecht

Als u de pc reparatie in Utrecht en omstreken laat uitvoeren door de vakmensen van My PC Utrecht, dan betaalt u een eerlijke prijs. Wij werken voor een uurtarief van €40,00. Is er een issue, maar denkt u het defect misschien zelf op te kunnen lossen? Maak gebruik van onze chat. Onze expert reageert snel op uw berichtje. Natuurlijk mag u ons ook bellen. Of u stuurt ons een whatsapp bericht. Deskundig advies van een van onze specialisten is helemaal gratis. Is er toch een reparatie nodig, dan komen wij graag bij u thuis langs. Voor de meeste pc reparaties bieden we overigens vaste pakket prijzen aan.

computerreparatie-vleuten

Elke reparatie pc Utrecht mogelijk bij My PC Utrecht

Wij zullen snel uw pc repareren in Utrecht. Er zijn maar weinig problemen waar wij echt geen oplossing voor weten. We hebben inmiddels zeer veel ervaring met het repareren van computers. Is de pc niet helemaal kapot, maar vindt u hem enorm traag? Natuurlijk kunt u het nog even aanzien, maar meestal wordt het apparaat niet uit zichzelf sneller. Waarschijnlijk irriteert het u dat u telkens zo lang moet wachten. Wij kijken wat er aan de hand is en we zorgen ervoor dat uw pc weer net zo snel werkt als voorheen. Heeft u geen beeld meer of is het blauw of zwart? Zijn er internet problemen? Schroom niet om contact op te nemen met de specialisten van My PC Utrecht.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!