PC reparatie Utrecht aan huis nodig?

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor alle laptops en PC reparaties in regio Utrecht. Ook in de avonduren en het weekend staat My PC Utrecht voor u klaar.  Is uw computer stuk of traag of heeft u een ander software of hardware probleem? Neem dan contact met ons op!

Wij komen bij u thuis

Ook in de avonduren en het weekend

Snel geholpen!

30 dagen garantie op alle reparaties

WIFI en netwerk problemen

Heeft u problemen met WIFI zoals het wegvallen van de internet verbinding, is uw internet erg traag of heeft u een andere WIFI probleem?

Uw eigen ICT monteur aan huis

Wij komen bij u thuis! woont u in regio Utrecht? Dan komt onze ervaren ICT monteur gewoon bij u thuis langs. Bekijk onze tarieven.

Virus en spyware laten verwijderen

Virus en spyware laten verwijderen? Kies dan voor het virus verwijderen pakket! Voor €44,00 maken wij uw systeem virus vrij!

Foto's, video's of e-mails kwijt?

Wij halen uw foto’s, video’s en e-mails terug van uw datadrager! Wij halen gratis uw datadrager op bij u thuis of kantoor.

Onze meeste bestelde pakketten

Windows installatie

€69
  • Windows updates
  • Drivers updaten
  • Back-up maken + € 20,00

Computer sneller maken

€39
  • Systeem sneller maken
  • Harde schijf opschonen
  • Ccleaner uitvoeren

Virus verwijderen

€44
  • Virus en spyware verwijderen
  • Malware en spam verwijderen
  • Gratis virusscan installeren
reparatie-service-De-Meern

PC reparatie Utrecht

PC reparatie Utrecht nodig? My PC Utrecht is gespecialiseerd in computer en laptop reparaties. Is uw laptop of computer traag? Start uw laptop niet meer op? Maak dan online een afspraak op een dag en tijdstip wat u het beste uitkomt, dan komen wij bij u langs om de PC reparatie Utrecht voor u op te lossen.

Wij verzorgen de PC reparatie in Utrecht maar ook in Houten, Maarssen, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Harmelen, Leidsche Rijn en alle overige plaatsen in regio Utrecht.

computer-en-laptop-reparatie-Utrecht-aan-huis

computer reparatie Utrecht nodig? Kies voor My PC Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele partij voor uw computer reparatie Utrecht? Schakel dan My PC Utrecht in! 80% van alle computer problemen in regio Utrecht zijn binnen één uur opgelost!  Direct hulp nodig? Neem dan contact op met computer reparatie Utrecht van My PC Utrecht. Wij helpen u graag verder!

Data-recovery-in-Utrecht

Data recovery Utrecht

Naast computer en laptop reparaties in regio Utrecht doen halen wij ook al uw foto’s, video’s en e-mails terug van uw harde schijf, SSD, telefoon of USB stick! Dat daarvoor kunt u terecht bij data recovery Utrecht van My PC Utrecht.

Wij werken samen met een professionele data recovery bedrijf in Utrecht voor fysieke schade om zo uw data terug te kunnen halen. U krijgt na de diagnose altijd een vrijblijvende prijsopgave, en na uw goedkeuring wordt pas overgegaan tot data recovery. De duur is afhankelijk van de staat van de datadrager maar gemiddeld duurt het 7-8 weken.

Waarom bij PC reparatie Utrecht uw PC laten repareren?

Wij komen bij u thuis langs

Ook in de avonduren en het weekend!

Voordelige vaste tarieven

30 dagen garantie op uw reparaties

Maak online uw afspraak

Wij doen onder andere de volgende computerreparaties in regio Utrecht

Voeding vervangen

Geheugen vervangen/uitbreiden

PC op maat laten bouwen

Harde schijf of SSD vervangen

Videokaart vervangen

Wat klanten over ons zeggen

Wij bellen u terug!

Vul hieronder het formulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

contact-opnemen-my-pc-utrecht