PC reparatie Nieuwegein

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Pc reparatie Nieuwegein en omstreken

U bent op zoek naar een reparatie van uw pc in Nieuwegein? Dan bent u bevoorrecht, want dicht in de buurt vindt u een klein computerservice bedrijf. Een klein bedrijf met ervaren experts. Neem contact op met My PC Utrecht. Ook in Nieuwegein staan we graag voor u klaar. Vertel ons wat er aan de hand is en we proberen uw pc zo snel mogelijk weer te maken.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Uw pc repareren Nieuwegein en omgeving

Is de pc reparatie Nieuwegein op korte termijn noodzakelijk? Kunt u het apparaat eigenlijk nog geen dag missen? Neem meteen even contact met ons op. Dit kan ook in de avonduren en in het weekend. Doet uw pc helemaal niets meer? Of werkt hij nog wel maar vindt u hem veel te traag? Wat er ook aan de hand is, wij zorgen voor een goede oplossing. Wij werken tegen scherpe tarieven. Ook ontvangt u van ons nog 30 dagen garantie.

computerreparatie-vleuten

Extra service bij reparatie pc Nieuwegein

Als u zoekt naar een pc repareren Nieuwegein en u bent uitgekomen bij My PC Utrecht, dan zit u helemaal goed. Wij rekenen scherpe tarieven en we geven u garantie. Maar dat is niet het enige. Bij ons heeft u te maken met ervaren ICT monteurs. Bovendien mag u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Is dit wat u wilt? Meld dan vandaag nog uw probleem en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!