PC reparatie Maarssen

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Pc reparatie Maarssen

U zoekt naar een reparatie van uw pc in Maarssen? Weet dan dat u bij My PC Utrecht aan het juiste adres bent. Wat is er aan de hand met uw apparaat? Maakt de pc een vreemd geluid of krijgt u hem niet opgestart? Neem contact op met onze experts en we helpen u snel verder. Op de site ziet u onze contactgegevens. Deze zijn heel laagdrempelig en we staan elke dag van de week voor u klaar.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Pc repareren Maarssen

U heeft een pc reparatie Maarssen bij ons aangevraagd? Als het defect van uw apparaat bij ons is aangemeld, dan maken we snel een afspraak met u. Een van onze mensen haalt uw pc op en wij voeren een onderzoek uit. Vaak weten we al snel wat er aan de hand is. Ook kunnen we dan meteen inschatten wat de kosten van de reparatie zijn. U ontvangt een prijsopgave. Stemt u hiermee in, dan repareren we u pc.

computerreparatie-vleuten

Haal- en brengservice bij reparatie pc Maarssen

Is het pc repareren Maarssen afgerond, dan brengen wij hem ook weer bij u op locatie terug. Deze service is helemaal gratis. Daarnaast rekenen wij scherpe tarieven. Bovendien kunt u er helemaal op vertrouwen dat de computer weer naar behoren werkt. Wij geven u 30 dagen garantie. Op de specialisten van My PC Utrecht kunt u absoluut vertrouwen. We hebben al zeer veel pc’s gerepareerd.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!