PC reparatie Houten

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Pc reparatie Houten

Een reparatie pc in Houten kunt u uit laten voeren door de specialisten van My PC Utrecht. Dan weet u zeker dat u goed zit. Wij hebben veel ervaring met diverse laptop reparaties. Of het nu gaat om het scherm, het toetsenbord of een ander defect, wij halen de laptop bij u op. Is de reparatie afgerond, dan brengen we de computer ook weer bij u terug.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Prijsopgave voor pc repareren Houten

Voordat wij starten met de pc reparatie Houten, laten wij u eerst weten wat de kosten zijn. U bepaalt uiteindelijk of wij de pc wel of niet repareren. Zo heeft u bij ons nooit te maken met onverwachte hoge kosten. Bovendien geven we u, na de reparatie, garantie. U mag erop vertrouwen dat het probleem voor 100% verholpen is. Meldt u het defect vandaag nog bij ons?

computerreparatie-vleuten

Voor reparatie pc Houten kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht

Wij kunnen uw pc repareren in Houten wanneer u dat wilt. Is dat ’s avonds of in het weekend? Dat is voor ons geen enkel probleem. 7 Dagen in de week zijn wij er voor u. Het is mogelijk om met ons te chatten, mailen, bellen of appen. Zo spreekt u direct een expert. Is het mogelijk om het probleem op die manier al te verhelpen, dan rekenen wij daarvoor niets. Advies van een specialist is bij ons helemaal gratis.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!