Geschiedenis My PC Utrecht

My PC Utrecht voorheen My PC Vleuten is  opgericht op 1 januari 2016 en is gevestigd in Vleuten. De oprichter Martin Den Dulk is eigenaar en ICT monteur van  het bedrijf. My PC Utrecht is werkzaam in heel regio Utrecht, My PC Utrecht levert service aan huis en op locatie.

Momenteel zijn we druk bezig naam te maken in de regio en hebben we een samenwerkingsverband met bedrijven zoals Stellar data recovey en Free 2 WIFI, een landelijk bekend bedrijf gespecialiseerd in netwerken met name in socialhotspots . My PC Utrecht onderscheidt zich door zijn ruime openingstijden en komt aan huis, ook in de avonduren en het weekend. My PC Utrecht staat voor kwaliteit, flexibiliteit en service . Wij streven ernaar om ook die service naar de klant nog verder uit te breiden en te verbeteren.

Computerhulp aan huis nodig? Wij komen ook in het weekend bij u thuis!

Onze Missie

wij komen bij onze klanten thuis zodat de klant niet met zijn computer hoef te slepen, wel zo gemakkelijk toch? Wij geloven daarom ook dat we onze klanten de optimale service en kwaliteit kunnen bieden door alleen te werken met topmerken en in te spelen op de behoeftes van onze doelgroep. .

We zijn nu druk bezig in de markt om ons te onderscheiden van andere bedrijven. Wij zullen de service en kwaliteit blijven verbeteren. Wij leveren software en hardware aan onze klanten voor een redelijke prijs. My PC Utrecht heeft een partnerovereenkomst met Stellar, een data recovery bedrijf in Utrecht.

Onze Visie

In de toekomst willen we een grote bekendheid hebben in de regio Utrecht. En zullen we bekend staan als een bedrijf dat kwaliteit, service en betaalbare diensten levert voor iedere doelgroep. We willen gaan samenwerken met andere computer gerelateerde bedrijven om onze diensten uit te breiden en om zo de markt te veroveren.

In de toekomst gaat My PC Vleuten ook andere diensten leveren zoals website onderhoud en SEO optimalisatie. Wij zullen ons blijven ontwikkelen om zo onze klanten van de beste service te kunnen voorzien.

Wij geloven daarom om gericht en stap voor stap er voor te zorgen dat onze dromen werkelijkheid worden door professionaliteit en kwaliteit naar buiten uit te stralen, Ook willen wij onze diensten uitbreiden met het verkopen van alle computer en laptop onderdelen.

Ons Team

rob

Rob

Marketing Directeur/ Monteur
Ik ben Rob, 51 jaar en woon in Utrecht. Ik beheerst meerdere functies binnen My PC Utrecht
martin-my-pc-utrecht

Martin Den Dulk

Algemeen directeur/ monteur
Ik ben Martin Den Dulk 34 jaar en ik kom uit Vleuten. Ik ben de eigenaar en monteur van My PC Utrecht