Als je van plan bent een laptop te kopen wil je wel weten welke laptop merken lang mee gaan en welke laptop merken snel kapot gaan. Want laptops kunnen best prijzig zijn dus wil je wel waar voor je geld. In deze blog vertel ik je de top 3 slechtste laptop merken. De uitkomst is op basis van onderzoeken en mijn ervaring aangezien ik al heel wat jaren ervaring heb op gebied van ICT. Wil je gratis advies over een laptop aankoop? Neem dan contact met me op.

1. Veruit de slechtste is nog altijd Samsung

Waarbij ik vind en dat hebben ze ook bewezen op gebied van tv’s en telefoons zijn ze de beste zo niet, zeker één van de beste. Maar op gebied van laptops zijn ze erg teleurstellend! De support is goed, als er een onderdeel van je laptop defect gaat. Want die kan je gewoon bestellen bij Samsung. Echter zijn de onderdelen bij Samsung zeer prijzig! Buiten dat leid het gebrek aan kwaliteit tot veel reparaties.

2. Medion laptops blijven budget laptops

De Medion laptops blijft toch een budget laptop waar je niet teveel van moet verwachten. Ook bij laptops geldt je krijgt waarvoor je betaald! Medion laptops gaan sneller kapot dan andere merken en de service is ook niet al te best. Heb je niet veel te besteden dan is een Medion laptop best te doen maar verwacht niet dat hij jaren zonder problemen mee zal gaan. Daartegen is het pluspunt dat ze in het algemeen snelle laptops maken.

3. De game laptop van Razer is zwaar overrated!

De Razer laptops zijn in algemeen redelijk onbekend.  Echter hebben ze voor de gamers zeker wat te bieden. Dit doen ze alleen niet zo goed en de prijzen die ze vragen voor de Razer laptops is niet reëel. Bovendien ben je veel geld kwijt voor een reparatie.