Laptop scherm vervangen Utrecht

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Uw laptop scherm vervangen in Utrecht

Wij vervangen uw laptop scherm in Utrecht. Een kapot scherm is uiterst vervelend. My PC Utrecht is er voor een deskundige laptopschermreparatie. Ziet u helemaal niets meer op het scherm of komen er vreemde vlekken? Misschien is de laptop per ongeluk een keer op de grond gevallen? Het kan natuurlijk ook dat het probleem zomaar ineens optrad. Er is niets gebeurd, geen barst te zien in het scherm en toch verschijnt er geen beeld. Wij vervangen het scherm voor u. De prijs is inclusief een reparatie. Maak gebruik van onze uitgebreide service.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Uw laptop beeldscherm vervangen Utrecht

Wij zullen op een professionele wijze uw laptop scherm vervangen in Utrecht en omgeving. Nu is het niet in alle gevallen noodzakelijk dat het beeldscherm vervangen wordt. Soms kunnen we ook door de telefoon of bijvoorbeeld via de chat al een oplossing aandragen. Dit advies van een van onze experts is helemaal gratis. Is het nodig dat wij uw scherm vervangen, maak dan gebruik van onze ophaalservice. Zonder hiervoor extra kosten te rekenen halen wij de laptop bij u op. Is deze gerepareerd en hebben we het scherm vervangen, dan brengen we het apparaat ook weer bij u op locatie. Een van onze andere diensten is dat er een ervaren monteur bij u op locatie komt. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Blijf niet tobben met een kapot laptopscherm, maar bel of mail direct. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen dan uiteraard snel contact met u op.

computerreparatie-vleuten

Het vervangen van uw laptop scherm Utrecht kan 7 dagen per week

Wanneer mogen we uw laptop beeldscherm vervangen in Utrecht en omgeving? Is er haast bij of kunt u wel even zonder uw apparaat? Elke dag staan onze medewerkers voor u klaar. 7 Dagen in de week. Ook in de avonduren en in het weekend zijn wij beschikbaar. Wij voeren nooit een reparatie uit zonder uw toestemming. Hebben wij de laptop nagekeken en weten we wat er aan de hand is, dan nemen we contact met u op. U krijgt van ons een prijsopgave. Dit is altijd een reparatie en een nieuw scherm. Wij beginnen pas met het repareren als u akkoord gaat. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor onverwachte hoge kosten.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!