Laptop scherm reparatie Utrecht

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Laptop scherm reparatie Utrecht

U zoekt naar een reparatie van uw laptop scherm in Utrecht en omgeving? Wat is er gebeurd? Een ongelukje? Viel de laptop op de grond? Dat is natuurlijk altijd erg vervelend en nooit goed voor het apparaat. Toch gaat het in veel gevallen goed. Is dat bij u nu niet het geval en is het laptopscherm kapot? My PC Utrecht is er voor een snelle en vakkundige reparatie van het scherm. Of speelt er bij u iets anders? U startte de laptop op en wilde aan de slag gaan. Alles leek helemaal normaal. De laptop gaat netjes aan, maar tot uw verbazing krijgt u geen beeld. Verder ziet u geen mankementen. Of u heeft te maken met een duidelijk aanwezige barst in het scherm. Er kan van alles aan de hand zijn met laptopschermen. Helaas valt het meestal niet mee om zelf een goede oplossing te bedenken. Het handigste wat u kunt doen is contact opnemen met My PC Utrecht. Wij repareren het scherm voor u.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Uw laptop scherm repareren Utrecht

Uw laptop scherm reparatie Utrecht is bij My PC Utrecht in goede handen. Wij zorgen voor een snelle reparatie. Wij begrijpen dat u niets kunt met een laptop zonder goed werkend scherm. U kunt nog geen game spelen of geen verslag typen. Misschien is het wel de laptop van een van de kinderen en kan hij of zij nu niet verder met het schoolwerk. Wat het probleem ook is, wij garanderen u een snelle reparatie. U vraagt zich af of wij ook nog iets kunnen met uw laptop als er allemaal vlekken op het scherm verschijnen? Absoluut, neem vandaag nog contact met ons op. Wij repareren het scherm van uw laptop en we bieden u dan 30 dagen garantie. Wist u dat we de laptop ook bij u kunnen ophalen? Na de reparatie brengen we hem weer bij u thuis. Deze service is zelfs helemaal gratis. Als u in de regio Utrecht woont, kan onze monteur ook bij u aan huis komen. U staat bij ons als klant helemaal centraal. We helpen u graag.

computerreparatie-vleuten

Monteur op locatie bij reparatie laptop scherm Utrecht

Onze monteur kan bij u aan huis of op het kantoor het laptop scherm repareren in Utrecht. Ook op zaterdag en zondag staan we voor u klaar. Treedt het probleem ’s avonds op of is het voor u handiger om de reparatie in de avonduren uit te laten voeren? Voor My PC Utrecht is dat geen enkel probleem. Wij zijn er 7 dagen in de week voor u. We hebben ruime openingstijden. Soms is een reparatie niet eens nodig, maar kunt u het probleem zelf oplossen. Neem contact op door ons te bellen. We zijn ook op whatsapp bereikbaar. Of u gebruikt onze laagdrempelige chat. U ontvangt deskundig advies van een specialist. Natuurlijk rekenen we daar geen groot bedrag voor. Dit advies is zelfs helemaal gratis. Op ons kunt u rekenen. Wij begrijpen hoe belangrijk de laptop voor u is. Is de afspraak gemaakt? Dan halen wij de laptop bij u op. We onderzoeken of het scherm echt vervangen dient te worden. Weten wij wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren, dan nemen we eerst contact met u op. We laten u weten wat de kosten zullen zijn. Uiteraard voeren we deze scherm reparatie pas uit na uw toestemming. De prijsopgave voor een laptop scherm reparatie is altijd inclusief een nieuw scherm.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!