Laptop Reparatie Zeist

Wij zijn uw ICT specialist aan huis in Zeist, voor alle computer en laptop problemen komen wij bij je langs!

0

Computer gerepareerd

0

Tevreden klanten

0

Windows installaties uitgevoerd

Computerhulp aan huis in Zeist

Wij zijn uw computerhulp aan huis in Maarssen, ook in het weekend komen wij bij u langs!

Nu ook op Whatsapp bereikbaar!

Wij zijn nu ook op Whatsapp bereikbaar voor uw korte vragen of het maken van een afspraak!

Ook in het weekend staan wij voor u klaar!

Wij komen ook in de avonduren en in het weekend bij u thuis of op locatie langs in Zeist

Computer sneller Maken

€39 /Pakket prijs
 • Ccleaner uitvoeren
 • Harde schijf opschonen
 • Opstartbeheer

Windows Installeren

€69 /Pakket prijs
 • Drivers updaten
 • Windows update
 • Partities aanmaken

Virus Verwijderen

€44 /Pakket prijs
 • Virus verwijderen
 • Spyware verwijderen
 • Gratis Avast virusscan installeren

Waarom bij laptop reparatie Zeist uitbesteden?

 • 30 Dagen garantie

 • Service aan huis

 • Ook in het weekend

 • Vaste Pakket Tarieven

 • Gratis professional advies

laptop-reparatie-Zeist

Laptop reparatie Zeist

Heeft u vaak problemen met uw laptop? Laptop reparatie Zeist lost al uw computer en laptop problemen voor u op, gewoon bij u thuis! Met deze unieke service computerhulp aan huis hoeft u de deur niet uit, want laptop reparatie Zeist komt naar u toe! Een computer neemt regelmatig heel wat ergernissen met zich mee.

Na een tijd wordt de laptop traag, krijgt u te maken met virus bedreigingen, wordt de laptop erg heet of maakt de laptop veel lawaai. Maar u weet niet de oorzaak waarom deze problemen optreden? Daarom bent u hier op het goede adres want onze ervaren monteurs kunnen elke probleem aan uw computer  voor u oplossen! Want wij  zijn uw laptop reparatie service in Zeist.

computer-reparatie-Zeist

Computer reparatie Zeist

Bovendien kunt u naast het repareren van uw laptop ook terecht voor het laten maken van uw computer bij computer reparatie Zeist.  Heeft u een complexe computer probleem? Dan is het verstandig om de problemen op te laten lossen door een  ICT specialist.

Neem daarom contact met ons op, onze monteur zal dan bij u langs komen op locatie. Indien u computer reparatie service Zeist inschakelt krijgt u een vakkundige computer reparatie en onderzoek. Want door het probleem door een expert te laten maken voorkom u daarmee problemen in de toekomst.

computer-onderhoud-service

Computerhulp Zeist Aan Huis

Woont u in de omgeving van Zeist? Dan komt computerhulp Zeist aan huis gewoon naar u toe! Bij ons kunt u uw computer of laptop goedkoop laten maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast heeft u altijd 30 dagen garantie op alle reparaties, bovenop de fabrieksgarantie van de onderdelen.

U kunt bij ons terecht voor alle computer reparaties. Zoals het sneller maken van uw computer, installeren van Windows, verwijderen van virussen, het vervangen van computer en laptop onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons ook software aanschaffen van Microsoft Office 2019 en Windows 10.

Vrijwel elke laptop reparatie in Zeist en omgeving mogelijk

Voor een reparatie van uw laptop in Zeist en omstreken bent u bij My PC Utrecht aan het juiste adres. Is het nodig dat uw scherm vervangen wordt? Zijn er problemen met het toetsenbord van uw apparaat? U zult zeker niet de enige zijn die per ongeluk limonade of koffie over het toetsenbord hebt laten vallen. In sommige gevallen levert dit geen problemen op, maar het kan ook heel goed dat een aantal toetsen het daardoor niet meer doen. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, want uiteindelijk heeft u dan weinig meer aan de laptop. Wij kunnen het toetsenbord voor u vervangen.

Vakkundig uw laptop repareren Zeist

Voor een vakkundige laptop reparatie Zeist staan wij elke dag klaar. 7 Dagen per week mag u gebruik maken van onze professionele diensten. Ook in de avonduren werken wij voor onze klanten. Blijf niet tobben met uw kapotte laptop, maar neem vandaag nog contact met ons op.

Hoe gaat reparatie laptop Zeist in zijn werk?

Wilt u weten hoe het laptop repareren in Zeist en omstreken precies plaatsvindt? Als u een probleem met uw laptop heeft, neemt u eerst contact met ons op. Dat kan op veel verschillende manieren. Onder meer via de chat, de telefoon, de mail of een whatsappbericht. Het is ook mogelijk om ons contactformulier te gebruiken. Soms is er al op afstand een oplossing te realiseren. Anders maken we een afspraak met u. Op het afgesproken moment komt een van onze medewerkers bij u langs. Deze haalt de laptop op. Er wordt een kort onderzoek uitgevoerd en u krijgt daarna een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord, dan voeren wij de reparatie uit.

Lees meer
Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!