virus-verwijderen

Virus en spyware verwijderen

Onze computer experts zullen snel uw computer virus  verwijderen en beschermen tegen toekomstige virussen. Wij verwijderen uw computer virus op dezelfde dag
voeding-vervangen

Laptop toetsenbord vervangen

Werken een aantal toetsen niet meer of heeft u limonade over uw toetsenbord laten vallen? Laat dan het laptop toetsenbord vervangen!
beeldscherm-vervangen

Laptop scherm vervangen

Gaat de laptop wel aan maar geen beeld of zit er een barst in het scherm? Dan zal het scherm vervangen moeten worden.
computer-sneller-maken

Computer sneller maken

Is uw computer of laptop erg traag? Loopt uw laptop vast? Dan is het tijd om uw systeem op te schonen! Wij maken uw computer sneller!
ventilator-laptop-vervangen

Ventilator fan vervangen

Wordt uw laptop erg warm of maakt uw laptop veel geluid? Dan is het heel goed mogelijk dat de ventilator van de laptop vervangen moet worden!
laptop-harde-schijf-vervangen

Harde schijf/ SSD vervangen

Is de harde schijf of SSD van uw laptop stuk? Dan zal de harde schijf of SSD vervangen moeten worden. Dit doen wij gewoon op locatie.
dc-jack-vervangen

DC jack vervangen

Laad uw laptop niet meer goed op? Dan kan het heel goed zijn dat de invoer van de stroom de zogeheten DC jack vervangen moet worden
laptop-APK

Laptop APK

Wordt uw laptop steeds trager, loopt uw laptop vast of heeft uw laptop last van andere kuren? Dat kan komen door hardware problemen, maar ook een computer virus kan voor problemen zorgen.
computer-reparatie-amersfoort

Software installeren en upgraden

Heeft u problemen met software installeren of upgraden van uw software programma? Zoek dan niet verder! Aangezien wij dat werk voor u kunnen overnemen.
back-up-laten-maken-Utrecht

Back-up laten maken

Zorg er altijd voor dat u een back-up heeft van uw belangrijke bestanden zoals documenten, foto's en video's! Wij maken een back-up op een harde schijf of USB stick.