Laptop Reparatie Nieuwegein

Laptop reparatie Nieuwegein voor alle computer en laptop reparaties gewoon bij u thuis!

0

Laptops gemaakt

0

Desktops gemaakt

0

Windows installaties

Stuur ons een Whatsapp bericht

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Stuur ons dan een Whatsapp bericht!

Uw eigen ICT monteur bij u thuis

Woont u in de omgeving Nieuwegein? Dan komen wij bij u thuis langs, ook in de avond en het weekend!

30 Dagen garantie op reparaties

Bij ons heeft u altijd 30 dagen garantie op alle reparaties, bovenop de fabrieksgarantie van de onderdelen.

Onze Meeste Bestelde Pakketten

PC Sneller Maken

€39 /Pakket prijs
 • Ccleaner uitvoeren
 • Harde schijf opschonen
 • Opstartbeheer

Computer APK

€59 /Pakket prijs
 • Geheugen controle
 • Harde schijf controle
 • Controle of alles naar behoren werkt

Windows installeren

€69 /Pakket prijs
 • Windows updates
 • Drivers updaten
 • Partities aanmaken

Waarom voor laptop reparatie Nieuwegein kiezen?

 • Op whatsapp bereikbaar

 • 30 Dagen garantie op reparaties

 • Ook in het weekend bij u thuis

 • Probleem snel gefixt!

 • Vaste Pakket Tarieven

Computerreparatie-utrecht
laptop-reparatie-nieuwegein

Laptop Reparatie Nieuwegein

Wij van laptop reparatie Nieuwegein zijn uw ICT specialist aan huis. Start uw laptop niet meer op, heeft u een upgrade of nieuwe Windows installatie nodig of heeft u een ander laptop probleem? Dan schakelt u gewoon laptop reparatie Nieuwegein in, want wij komen gewoon naar u toe! Daarom hoef u de deur niet uit door onze computerhulp aan huis service.

Maakt uw laptop veel lawaai, heeft u een barst in uw laptop scherm of gaat vervolgens de laptop niet meer aan? Wat het laptop probleem ook is, geen zorgen wij repareren uw laptop snel en vakkundig! Want wij zijn namelijk uw ICT specialist Nieuwegein aan huis!

computer-reparatie-Vleuten

Computer Reparatie Nieuwegein

Wilt u een betrouwbare en professionele computerbedrijf inschakelen? Maar u heeft geen vervoer om met uw computer naar een locatie te gaan? Geen enkel probleem want computer reparatie Nieuwegein komt naar u toe! Wij bieden onze PC reparatie aan in heel Nieuwegein en omgeving.

Wilt u snel en voordelig uw computer laten maken? Neem dan contact met ons op!

computer-onderhoud-service

Computerhulp aan huis Nieuwegein

Wilt u bij computerhulp aan huis Nieuwegein uw computer goedkoop laten maken? Dan bent u bij computerhulp aan huis aan het juiste adres! Want alle reparaties in Nieuwegein en omgeving voeren wij namelijk bij u thuis uit. Wij proberen elke laptop of computer probleem snel voor u op te lossen.

Daartegen bieden wij vaste pakket prijzen aan zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor computer onderhoud en het terughalen van uw foto’s, video’s en e-mails met een data recovery.

Snelle laptop reparatie Nieuwegein en omstreken

Voor een snelle en vakkundige reparatie van uw laptop in Nieuwegein en omgeving moet u bij My PC Utrecht zijn. Bij dit kleine computerservice bedrijf mag u rekenen op een zeer snelle service. De oprichter van My PC Utrecht is Martin. Zijn ultieme doel is het helpen van klanten. Dat is ideaal als u in de omgeving van Nieuwegein woont. Als leek is het vaak heel ingewikkeld om computerproblemen op te lossen. Gelukkig weet u bij dit computerservice bedrijf zeker dat u wordt geholpen door een ervaren ICT monteur. U kunt uw defecte laptop online aanmelden.

Handige service bij laptop repareren Nieuwegein

Als u de laptop reparatie Nieuwegein laat uitvoeren door My PC Utrecht, dan profiteert u van verschillende voordelen. Allereerst is er een hele snelle reparatie mogelijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van de haal- en breng service. Tenslotte ontvangt u ook nog 30 dagen garantie op de uitgevoerde reparatie. Zou hetzelfde probleem binnen deze periode toch weer terugkomen, dan wordt u zonder extra kosten geholpen. Profiteer van de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Vrijwel elke reparatie van uw laptop in Nieuwegein is mogelijk

Waarom wilt u de laptop laten repareren in Nieuwegein? Wat is er aan de hand? Gaat de laptop niet meer aan? Heeft u last van een zwart beeld of vlekken? Maakt het apparaat een vreemd geluid? Wat het probleem ook is, wij kunnen het zeker voor u oplossen. Bij de meeste reparaties bieden wij onze klanten vaste pakket prijzen aan. Als het om overige laptop reparaties gaat, dan hanteren wij een uurtarief van €40,00. De reparatie van uw laptop in Nieuwegein is bij ons in goede handen. Bel, chat of mail ons. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen. Advies van onze specialist is overigens helemaal gratis.

Lees meer
Reparatie Aanmelden? Bel - 06-48189511 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!