Laptop Reparatie IJsselstein nodig?

Schakel dan My PC Utrecht in, voor alle computer en laptop reparaties in IJsselstein komen wij bij je langs!

0

Windows installaties uitgevoerd

0

Tevreden klanten

0

Laptops gerepareerd

Stel een vraag via Whatsapp

Heeft een vraag of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons ook een Whatsapp bericht sturen!

Uw eigen ICt monteur bij u thuis

Woont u in de omgeving van IJsselstein? Dan komt de ICT monteur gewoon bij u thuis langs!

Service ook in de avond en het weekend!

Ook in de avonduren en in het weekend kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties en onderhoud.

Onze meeste bestelde diensten

Computer sneller Maken

€39 /Pakket prijs
 • Ccleaner uitvoeren
 • Harde schijf opschonen
 • Opstartbeheer
Best

Windows installatie

€69 /Pakket prijs
 • Partities aanmaken
 • Windows updates
 • Drivers updaten

Virus Verwijderen

€44 /Pakket prijs
 • Virus verwijderen
 • Spyware verwijderen
 • Gratis Avast virusscan

Waarom bij Laptop reparatie IJsselstein laten repareren?

 • Monteur aan huis

 • Ook in het weekend

 • 30 Dagen garantie

 • Bereikbaar op Whatsapp

 • Vakkundig en snel geholpen

laptop-reparatie-IJsselstein

Laptop reparatie IJsselstein

Zorgt uw laptop regelmatig voor problemen? Schakel dan laptop reparatie IJsselstein in! Want wij zijn uw ICT specialist aan huis in de omgeving van IJsselstein. Met een goede betrouwbare computerbedrijf zijn veel problemen aan uw computer of laptop te voorkomen.

Herkent u zich in deze problemen? Na een tijdje wordt uw laptop traag, krijgt u te maken met virussen en als dat niet erg genoeg was krijgt uw systeem vervolgens een crash! Maar u heeft niet de kennis om deze laptop problemen te verhelpen? Schakel dan laptop reparatie IJsselstein in want dan weet u zeker dat uw computer problemen wordt verholpen.

computer-reparatie-IJsselstein

Computer reparatie IJsselstein

Bij computer reparatie IJsselstein kunt u terecht om uw computer te herstellen. Want bij de complexe computer problemen is het verstand de problemen te laten fixen door een ICT specialist. Maak daarom een afspraak met ons en wij komen vervolgens naar u toe!

Indien u My PC Utrecht inschakelt krijgt u natuurlijk een vakkundige computer reparatie IJsselstein maar bovendien ook gratis professionele advies van onze experts. Want dan daarmee kunt u toekomstige problemen voorkomen.

computerhulp-maarssen

Computerhulp aan huis IJsselstein

Onze service stopt niet bij computer reparaties en advies. U kunt computerhulp aan huis IJsselstein ook in schakelen voor het aansluiten van uw printer, netwerk of het instellen van een draadloos netwerk. Wij staan voor u klaar voor al uw wensen of het nou gaat om software, hardware of apparaten.

Daarnaast kunt u ook rekenen op computerhulp IJsselstein voor hulp op afstand, voor de wat kleinere problemen. Wij maken hierbij gebruik van teamviewer dat is ook erg veilig en handig in gebruik.

Bovendien maken wij gebruik van vaste pakket prijzen, zo betaalt u nooit teveel en weet u in de meeste gevallen van tevoren wat de kosten zijn.  Wij zijn uw computerhulp aan huis voor alle reparaties, onderhoud en data recovery!

Foto's, video's en e-mails kwijt?

Laptop reparatie IJsselstein haalt uw data terug!

Is uw harde schijf of SSD gecrasht en daarna krijgt u hem niet meer aan de praat? Of anderzijds heeft u per ongeluk uw harde schijf geformatteerd? Geen paniek want laptop reparatie IJsselstein haalt uw data terug! Dat doen wij door middel van een data recovery van uw harde schijf, SSD, Smartphone of USB stick.

Bovendien betaalt u alleen als wij 80% van al uw data terug halen, dus voor u zijn er geen risico’s! Daarnaast is de diagnose gratis.

Ten slotte herstellen wij uw defecte en corrupte bestanden indien mogelijk. Wij doen er alles aan om al uw data te redden en veilig te stellen. Naast foto’s herstellen wij ook uw Word, Powerpoint en Excel bestanden.

Ja! Ik Wil Mijn Data Terug!