Laptop reparatie Houten aan huis nodig?

Is uw laptop stuk of traag? Schakel dan computerhulp Houten aan huis in, want wij zijn uw ICT specialist in houten aan huis!

0

Computers Gefixt

0

Laptops gemaakt

0

Windows installaties uitgevoerd

Whatsapp voor korte vragen

Sinds kort zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar voor al uw korte vragen, informatie of het maken van een afspraak

Hoe kan ik de diensten betalen?

U kunt bij ons contant betalen, pinnen, handmatig overmaken met iDEAL of via een Whatsapp betaalverzoek

Computerhulp aan huis in Houten

Voor alle PC/laptop reparaties in Houten komen wij bij u thuis of op locatie, ook in de avonduren en het weekend!

Laptop/PC sneller maken

€39 /Pakket prijs
 • Ccleaner uitvoeren
 • systeem opschonen
 • Opstartbeheer
Best

Windows installeren

€69 /Pakket prijs
 • Partities aanmaken
 • Windows updaten
 • Drivers updaten

Virus verwijderen

€44 /Pakket prijs
 • Virus verwijderen
 • Spyware verwijderen
 • Avast virusscan gratis installeren

Waarom bij laptop reparatie Houten?

 • Whatsapp voor uw vragen

 • Monteur bij u thuis

 • Ook in het weekend

 • Snel en vakkundig geholpen

 • 30 Dagen garantie op reparaties

laptop-reparatie-houten

Laptop reparatie Houten

Heeft u vaak problemen met uw laptop? Met een goede laptop reparatie service kunt u deze problemen vaak mee voorkomen, schakel daarom laptop reparatie Houten in! Is uw laptop erg traag? Last van virussen? Maak de laptop veel lawaai? E-mail of internet werkt niet goed meer of uw laptop is gecrasht?

Maak dan een afspraak met laptop reparatie Houten, wij komen dan vervolgens bij u langs! Wij kunnen vrijwel elke probleem aan uw laptop verhelpen, bovendien doen wij dat snel en zorgvuldig.

computer-reparatie-Houten

Computer reparatie Houten

Computer kapot, geen internet of computerhulp nodig? Computer reparatie Houten biedt hulp aan bij laptop of computer problemen. Dat kan met hulp op afstand of gewoon bij u thuis of op locatie.

Is uw computer traag, is de videokaart of voeding stuk of start de computer helemaal niet meer op? Schakel dan computer reparatie Houten in, want wij repareren alle laptop en computer problemen! Heeft u direct PC hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

computerreparatie-vleuten

Computerhulp Houten aan huis

Met de unieke service computerhulp Houten aan huis komt een monteur op afspraak bij u thuis langs. Of het nou gaat om het vervangen van de harde schijf, een trage laptop, defecte scherm of videokaart, wij fixen het wel! Daarnaast heeft u altijd 30 dagen garantie op alle reparaties en kunt u ook in de avonduren en het weekend op onze computer service Houten rekenen.

Wilt u uw computer of laptop laten opschonen, nieuwe frisse start met Windows of virus verwijderen? Onze monteur lost elke probleem vakkundig voor u op! Doordat wij bij u thuis komen hoef u de deur niet uit om uw computer mee te slepen, dat is wel handig toch?

Professionele laptop reparatie Houten

U heeft een reparatie voor uw laptop in Houten nodig? Wat moet u toch zonder uw laptop? Pas als het apparaat kapot is merken we soms hoe vaak we hem nodig hebben. Wij zijn er dan ook voor een snelle reparatie. We laten u zeker niet lang wachten. Ook ’s avonds en op zaterdag en zondag zijn wij er voor onze klanten. Neem direct contact met ons op.

Laptop repareren Houten

Met een laptop reparatie in Houten en omstreken hebben wij inmiddels heel veel ervaring. U ziet op onze site hoeveel laptops, pc’s en computers wij inmiddels al hebben gerepareerd. Ook uw laptop is bij ons in goede handen. Wat het probleem ook is, meestal weten wij snel een goede oplossing te vinden. Heeft u problemen met het toetsenbord? Wij kunnen dit voor u vervangen. Natuurlijk krijgt u daar garantie op.

Garantie op reparatie laptop Houten

Als wij uw laptop repareren in Houten en omstreken, dan willen wij dat u de komende tijd het apparaat weer probleemloos kunt gebruiken. Zou hetzelfde probleem nu binnen 30 dagen weer optreden, dan mag u rekenen op onze garantie. Meld het probleem meteen en wij halen de laptop bij u op. Zonder hiervoor extra kosten door te rekenen.

Lees meer
Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!