Laptop reparatie Houten

Wij komen bij u thuis | Maak online een afspraak | Snelle service

Onze meeste bestelde pakketten

[supsystic-price-table id=14]

Heeft u een vraag? Stuur ons een email

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een laptop reparatie? Stuur ons dan een mail, wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Boek online uw afspraak!

Bij ons kunt u online uw laptop reparatie boeken op een dag en tijdstip wat u het beste uitkomt, ook in de avond en het weekend komen wij bij u thuis!

Laptop reparatie voor een vaste prijs!

Voor de meeste laptop reparaties hanteren wij een vaste prijs, let wel op dat in de meeste gevallen de prijs zonder het betreffende onderdeel is!

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier de ervaringen van voorgaande klanten

tevreden-klant-My-PC-Utrecht

Laptop reparatie Houten

Bent u op zoek naar laptop reparatie houten? Dan bent u voor laptop en computerhulp aan huis op het juiste adres! Onze monteurs komen gewoon bij u thuis langs om uw laptop reparatie in Houten vakkundig en snel voor u op te lossen.  Ook in de avonduren en het weekend staan wij voor u klaar! Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met laptop reparatie Houten.

Wij doen alle soorten laptop reparaties zoals het sneller maken van een trage laptop, harde schijf vervangen, toetsenbord vervangen en alle overige laptop reparaties. Kleine reparaties doen we gewoon bij u thuis, voor grote reparaties kunnen wij de laptop bij u thuis ophalen en als uw laptop gereed is wordt uw laptop weer keurig bij u thuis afgeleverd.

Computer reparatie Houten

Ook voor computer reparatie Houten kunt u bij ons terecht. Wij doen alle laptop en computer reparaties als u woont in Houten, komen wij gewoon bij u thuis langs. wij doen verschillende werkzaamheden zoals het sneller maken van uw PC, videokaart of harde schijf vervangen, het terug halen van data en foto’s met een data recovery en alle andere problemen die zich voordoet op uw computer.

Volg ons ook op Facebook! En blijft op de hoogte van het laatste nieuws over My PC Utrecht.

Data recovery Houten

Naast laptop en computer reparaties kunt u bij ons ook terecht voor data recovery Houten. Heeft u toevallig belangrijke foto’s , data of video’s van uw harde schijf gewist? Geen probleem data recovery Houten halen uw data terug!

Het is wel belangrijk dat uw na het per ongeluk verwijderen van data dat uw verder de harde schijf zo min mogelijk gebruikt. Dat vanwege het feit dat het moeilijker wordt alle data terug te halen als de harde schijf wordt gebruikt of wordt geformatteerd.

Foto's, video's en email kwijt?

Wij halen uw data terug!

uw harde schijf of SSD gecrasht? Foto’s of video’s per ongeluk gewist? Geen paniek wij halen uw data terug!  

Bij ons heeft u een gratis diagnose en  nadat u akkoord gaat met onze prijsopgave gaan wij over tot data recovery. Wij bieden u een No Cure, No Pay garants ie aan! Dus u betaalt alleen als wij uw data en foto’s terug kunnen halen.

Ja ik wil mijn data en foto's terug!