arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe check je of mijn laptop accu defect is?
8 februari 2020 

Hoe check je of mijn laptop accu defect is?

 

Hoe weet ik of mijn laptop accu defect is?

Vraag je jezelf wel eens af “hoe weet ik of mijn laptop accu defect is?”. Je bent niet de enigste, om daar achter te komen zou je de laptop accu moeten controleren en onderzoeken. Daar ga ik in deze blog dieper op in hoe je erachter kan komen of je laptop accu defect is en vervangen moet worden.

 

Laptop accu controleren

Er zijn een aantal dingen waaraan je kunt merken en zien dat jouw laptop accu defect is en vervangen moet worden. Namelijk de waarschuwing die jouw laptop zelf kan geven is als je op de batterij icon klikt op de taakbalk en die dan aan geeft dat je jouw laptop accu moet vervangen. Een ander mogelijkheid is dat je accu op 0% blijft staan ook als je hem oplaadt.

 

Stappenplan om jouw laptop accu te controleren

  • Voordat je begint haal de adapter uit je laptop
  • Doe je laptop uit en wacht tot alle indicatie lampjes uit zijn
  • Nu kan je veilig de laptop accu uit je laptop halen
  • Sluit  nu de adapterweer aan op je laptop
  • Nu probeer je de laptop aan te zetten, is dat gelukt en gaat jouw laptop aan zonder accu maar alleen op netstroom? Dan weet je dat er niks mis is met jouw laptop en dan dus de laptop accu defectis en vervangen moet worden.

Laptop accu laten vervangen door My PC Utrecht?

Nu weet je of jouw laptop accu vervangen moet worden. Maar dat is lang niet zo eenvoudig afhankelijk van de montage. My PC Utrecht helpt u graag om de accu van jouw laptop te vervangen! Voor meer informatie kijk dan op onze diensten pagina van laptop accu vervangen.

 

Heb je wat gehad aan mijn tips en advies over het controleren van jouw laptop accu? Laat dan een reactie achter!

Over de schrijver
Ik heb op 1 januari 2016 MY PC Utrecht opgericht waar ik ook de eigenaar van ben. Ik heb mij de laatste jaren verdiept in SEO en website conversie. Ik lees daarover veel blogs en kijk video's van onder andere de IMU. Sinds kort ben ik ook begonnen met het schrijven van blogs voor mijn website.
Reactie plaatsen