email-problemen

Netwerk problemen

Heeft u problemen met uw e-mail of internet/WIFI? Wij van My PC Utrecht lossen uw netwerk problemen vakkundig en snel voor u op.
Windows-10-installeren

Windows laten installeren

Nieuwe frisse start met Windows nodig? Voor een vast bedrag van €69,00 installeren wij Windows 10 voor u op uw computer of laptop.
harde-schijf-vervangen

Harde schijf vervangen

Bij My PC Utrecht kan u uw harde schijf, SSD of M2 schijf snel en vakkundig laten vervangen vanaf €19,00 afhankelijk van de montage

Data Recovery

Bent u uw foto's, video's en e-mails kwijt? Wij halen uw data terug! Daarnaast krijgt u een No Cure, No Pay garantie.

Laptop Reparatie

Gaat uw laptop niet meer aan? Of heeft u een ander laptop probleem? Wij repareren uw laptop tegen het uurtarief van €40,00

Computer Reparatie

Is uw computer stuk? MY PC Utrecht repareert uw computer snel en vakkundig! De kosten zijn €40,00 per uur.
laptop-scherm-barst

Laptop Scherm Reparatie

Heeft u een barst in uw scherm of gaat uw scherm niet meer aan? Wij vervangen vakkundig en snel het scherm van uw laptop!

DC Jack Vervangen

Laadt uw laptop niet meer op? De kans is groot dat dan de DC jack van uw laptop vervangen dient te worden. Lees snel verder!
Computer-APK

Computer APK

Heeft u computer of laptop kuren? Met een computer APK controleren wij of uw systeem nog naar behoren werkt! Gewoon bij u thuis of op locatie.

Virus en spyware verwijderen

Vermoed u dat er een virus in uw computer of laptop zit? Voor een vaste prijs van €44,00 verwijderen wij de virussen van uw systeem.

Computer op maat laten bouwen

Wilt u een computer systeem op maat laten bouwen? Wij bouwen een systeem speciaal naar uw wensen voor €50,00 exclusief kosten onderdelen.
Ventilator-fan-vervangen

Ventilator fan laten vervangen

Koelt uw laptop niet meer goed? Het kan zijn dat de fan van uw laptop vervangen dient te worden. Lees snel verder voor meer informatie.

Software installeren en updaten

Wilt u een software laten installeren of updaten? Dan bent u op het goede adres wij kunnen u helpen met vrijwel elke software.
Laptop-toetsenbord-vervangen

Laptop Toetsenbord Laten Vervangen

Heeft u per ongeluk koffie of limonade over uw toetsenbord laten vallen? Wij vervangen vakkundig en snel het toetsenbord van uw laptop.
computer-sneller-maken

Trage computer sneller maken

Is uw computer erg traag? de reden dat uw computer traag is kan verschillende factoren hebben. Wij maken uw computer sneller!