Computerreparatie Utrecht

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Computerreparatie Utrecht en omstreken

U wilt uw computer laten repareren in Utrecht en omstreken? In dat geval bent u bij My PC Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn er voor een deskundige reparatie aan huis. Van een computerprobleem wordt niemand blij. Het is ontzettend vervelend als de laptop niet doet wat u wilt. Wij helpen u daarom graag verder. Ook als u in de avonduren een probleem heeft staan wij voor u klaar. Zelfs in het weekend mag u een beroep doen op onze diensten. Via onze website kunt u meteen een afspraak met ons inplannen.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Laat uw computer repareren in Utrecht door experts

De computerreparatie in Utrecht en omgeving moet uiteraard wel worden uitgevoerd door mensen die er verstand van hebben. Anders bent u op een later moment nog verder van huis. Bij ons mag u vertrouwen op een reparatie die absoluut betrouwbaar is. Wij werken alleen met mensen die meer dan voldoende kennis en ervaring hebben. Om welke computerreparatie in Utrecht het ook gaat, wij helpen u snel. Wij hebben inmiddels al meer dan 1000 computers gerepareerd. Ook zijn wij er voor het herstellen van onder meer laptops en voeren wij zo nodig een data recovery uit. Zo mogen wij onszelf inmiddels zeer ervaren noemen. Voor een computer reparatie in de omgeving van Utrecht bent u bij My PC Utrecht aan het beste adres. Dat garanderen wij u.

computerreparatie-vleuten

Uw computer laten repareren Utrecht

Ook kunnen wij uw computer repareren in Utrecht en omgeving. Neem snel contact op en voordat u het weet doet uw computer weer precies wat u wilt. Dat is toch zeker de bedoeling? Of u het apparaat nu nodig heeft voor gamen, werken of wat dan ook, u wilt dat de computer het doet. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij garanderen u een snelle reparatie voor een scherpe prijs. Als u in de regio Utrecht woont, dan komen wij gewoon bij u aan huis. U hoeft er dus zelf niet eens de deur voor uit.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!