Computerreparatie Nieuwegein

Uw ICT specialist aan huis

Wij zijn uw ICT specialist aan huis voor al uw laptop en computer problemen, en werkzaam in regio Utrecht.

Ook op Whatsapp bereikbaar

Voor korte vragen of het maken van een afspraak zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06-48189511

Ook in het weekend!

U kunt ook in het weekend rekenen op onze service aan huis

Wij halen uw data terug!

Foto’s, video’s en e-mail kwijt? Geen probleem, want wij halen uw data terug!

Computerreparatie Nieuwegein en omstreken

U wilt uw computer laten repareren in Nieuwegein en omgeving? Dan moet u bij My PC Utrecht zijn. Wij hebben ervaren ICT monteurs in dienst. In de meeste gevallen zien zij al snel wat er aan de hand is met een pc. Wat merkt u zelf aan uw computer? Vindt u dat hij de laatste tijd steeds trager wordt? Dan is het inderdaad goed om er een expert naar te laten kijken. Maakt uw computer veel geluid. Is dit nieuw? Zo’n geluid hoorde u eerder niet of toen ging het vanzelf over? Als de computer veel geluid maakt en dit stopt niet, roep er dan zeker een specialist bij. Die vindt u bij My PC Utrecht.

computerhulp-aan-huis-Vleuten

Aan huis uw computer repareren Nieuwegein

De computerreparatie in Nieuwegein en omstreken kan ook bij u thuis worden uitgevoerd. Dit doen wij bij klanten die dichtbij Utrecht wonen. Er komt dan een ervaren monteur bij u langs. Natuurlijk kan het apparaat ook bij ons hersteld worden. Eventueel halen wij de computer bij u op. Na de reparatie komt de computer zo snel mogelijk weer bij u terug. Deze service bieden wij u gratis aan. U mag daarnaast vertrouwen op een betrouwbare en professionele reparatie. Niet voor niets bieden we u 30 dagen garantie. We gaan er vanuit dat uw apparaat weer naar behoren werkt. Komen dezelfde issues toch weer naar boven, laat het ons direct weten. Wij zijn er voor u. We houden ons aan onze afspraken.

computerreparatie-vleuten

Uw computer laten repareren Nieuwegein en omgeving

Moet het computer repareren Nieuwegein zo snel mogelijk plaatsvinden? Heeft u geen vervangend apparaat in huis en kunt u het eigenlijk niet missen? Wij staan ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar. 7 Dagen per week is My PC Utrecht er voor u. Neem meteen even contact met ons op. Dat kan op diverse manieren. Misschien stuurt u een bericht via Whatsapp. Of u gebruikt onze chat of het contactformulier. Laat daar uw persoonlijke gegevens en uw bericht achter en we nemen snel contact met u op. Tenslotte vindt u op onze website ook ons telefoonnummer. Belt u ons, dan spreekt u meteen een ervaren monteur. Profiteer van onze uitstekende service voor betaalbare prijzen.

Afspraak maken om uw computer of laptop te laten laten repareren? Vul dan het onderstaand formulier in.

Laptop/Computer Problemen? Bel - 030-2072280 of vul het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!