U gebruikt uw PC of laptop elke dag maar naar een tijd wordt uw computer erg traag of gaat zelfs stuk, maar u heeft niet de kennis de problemen zelf op te lossen. Daardoor verliest u veel tijd en dat kan natuurlijk erg frustrerend zijn! Voor al uw problemen die zich voordoen op uw computer of laptop is er nog altijd computerhulp aan huis door  My PC Utrecht! Maar wat kunt u van ons verwachten? Bekijk daarvoor de video, als u geen zin heeft om de video te bekijken lees dan gerust verder

Herkent u zich in deze situatie?

–  Computer of laptop wordt erg traag

–  Virus of spyware op de computer

–  Trage WIFI verbinding of WIFI valt steeds weg

–  Printer problemen

–  E-mail/ outlook problemen

email-en-internet-problemen-utrecht

Computerhulp aan huis heeft de oplossing voor al uw computer problemen!

Heeft uw problemen met uw computer of laptop? Dan zijn wij de eerste hulp voor al uw computer problemen!

Voor hulp kan u ons mailen, bellen of een bericht sturen via onze Facebook pagina. Vervolgens kijken wij hoe wij u het beste kunnen helpen en maken een afspraak.

Vervolgens komen wij op de afgesproken datum bij u thuis of op locatie langs en zullen wij ons uiterste best doen om al uw computer of laptop problemen vakkundig voor u op te lossen.

Waarom bij My PC Utrecht uw reparatie aanmelden?

Wij komen bij u thuis
Ook in de avond en in het weekend
Voordelige vaste tarieven
30 dagen garantie op uw reparaties
Online een afspraak maken

Uw computer of laptop reparatie aanmelden?

Wij komen bij u thuis | Ook in het weekend | Gratis advies

Wilt u een reparatie aanmelden of gewoon een afspraak maken? Wij staan voor u klaar, ook voor al uw vragen of als u meer informatie wilt.

In sommige gevallen kunnen wij u ook helpen met hulp op afstand! Wij gebruiken hiervoor het software teamviewer, dat is makkelijk en veilig te gebruiken.