Bent u op zoek naar computer reparatie in Maarssen?

Voor alle computer reparaties en onderhoud in en omgeving Maarssen komen wij bij u thuis langs. Ook in de avonduren en het weekend staan wij voor u klaar!

[mvc_button padding_top=”20″ padding_left=”26″ btn_radius=”20″ btn_icon=”fa fa-mobile” btn_text=”Bel 030-2272330″ btn_size=”28″ btn_url=”tel://0031-30-2272330″ btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#ff6f00″ btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#00c853″]

Windows installatie

€69
  • Windows updates
  • Drivers updaten
  • Back-up maken + € 20,00

Computer sneller maken

€39
  • Systeem sneller maken
  • Harde schijf opschonen
  • Ccleaner uitvoeren

Virus verwijderen

€44
  • Virus en spyware verwijderen
  • Malware en spam verwijderen
  • Gratis virusscan installeren
Laptop/Computer probleem? Bel - 030-2272330
of vul het formulier in, wij nemen contact met u op!

klantenservice-my-pc-utrecht
computer-en-laptop-reparatie-Utrecht-aan-huis

Computer reparatie service in Maarssen

Presteert uw computer of laptop niet naar behoren en wilt u een professionele computer reparatie service in Maarssen inschakelen? My PC Utrecht biedt diverse oplossingen op het gebied van computer reparatie. Zo kunnen wij uw laptop of pc volledig oplappen, ongeacht het probleem.

Bent u daarbij niet in staat om uw laptop of pc weg te brengen? Geen zorgen! U kunt gewoon onze computer reparatie aan huis inschakelen?

Meer weten over onze reparatie service in Maarssen? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

WIFI en netwerk problemen

Is uw WIFI erg traag of valt de internet verbinding steeds weg? My PC Utrecht lossen al uw wifi en netwerk problemen op bij u thuis.

Printer aansluiten/reparatie

U kunt ons ook inschakelen voor hulp bij het aansluiten en  het installeren van uw printer of om uw printer te repareren op locatie.

Online een afspraak maken

Bij ons kunt u online een afspraak inplannen op onze afspraken pagina. Kies een dag en tijd naar keuze en wij nemen dan contact met u op!

Ervaren ICT monteur bij u thuis

Onze monteurs hebben jaren lange kennis en ervaring opgebouwd, waardoor wij  elke probleem vakkundig en snel kunnen oplossen!

Laptop reparatie in Maarssen

Tegenwoordig koopt men eerder een laptop dan een desktop. Omdat My PC Utrecht deze trend al op tijd heeft gerealiseerd, zijn wij sinds jaar en dag gespecialiseerd in laptop reparatie in Maarssen. Onze specialisatie in laptops heeft zich geuit in onze veelal geroemde laptop APK.

Wanneer u onze laptop APK inschakelt, controleren we uw laptop op een aantal cruciale punten, om te zien of deze nog volledig functioneert. Dit is geen standaard laptop reparatie service, maar is vooral gericht op het voorkomen en op tijd herkennen van problemen.

Schakel My PC Utrecht daarom in voor een professionele en snelle laptop reparatie service in Maarssen en omgeving.

computer-sneller-maken

Wat zeggen voorgaande klanten over My PC Utrecht?

Simone

Simone Bakker

Verrassing: zelfs laptop ophalen, brengen. Probleem snel gefixt!

Rowan

Rowan Wormgoor

Videokaart was defect werd snel vervangen op locatie. Daarnaast binnenkant PC stofvrij gemaakt, prima service!

Dennis-Goedemans

Dennis Goedemans

Laptop ging niet meer aan, gelukkig snel geholpen! Achteraf bleek dat de accu defect was.

Shevan-Kraay

Shevan Kraay

Klantvriendelijkheid stel ik zeer op prijs.
Totaal geen klachten over.
Kennis over de producten.

Waarom PC reparatie bij My PC Utrecht?

Woont u in Maarssen of omgeving en wilt u een specialist inschakelen voor het repareren van uw computer of laptop? My PC Utrecht biedt een professionele reparatie service, waarmee zelfs de meest hardnekkige problemen verholpen kunnen worden.

Er is geen computerprobleem te gek voor My PC Utrecht. Is het scherm van uw laptop bijvoorbeeld kapot en moet deze gerepareerd worden?

Wij lossen het voor u op! Heeft u hardnekkige software- of hardware problemen aan uw pc? Ook dit moet geen probleem opleveren. Onze uitgebreide computer reparatie service in Maarssen bestaat onder andere uit:

Computer reparatie service in Maarssen bestaan onder andere uit:

Hardware reparatie

Software reparatie

Laptop scherm reparatie

Windows installeren/updaten

Harde schijf opschonen

PC of laptop sneller maken

Virussen of spyware verwijderen

Dit is slecht een klein gedeelte van onze reparatie diensten. Onze computerwinkel bij Maarssen is voor vrijwel elk probleem in te schakelen. Heeft u dan ook een ander computer gerelateerd probleem? Vul het contactformulier in, chat met ons, of bel ons natuurlijk gewoon even op!

Computer reparatie service aan huis

Bent u woonachtig in Maarssen, maar bent u niet in staat om uw pc of laptop langs te brengen? Geen zorgen, want wij komen gewoon naar u toe. Met onze computer reparatie service aan huis hoeft u geen stap meer te verzetten. Behalve voor het opendoen van de deur, natuurlijk!

Wilt u uw laptop of pc dan ook direct laten repareren bij onze computerwinkel in Maarssen? Schakel My PC Utrecht dan vandaag nog in door contact op te nemen via het formulier of via de chatfunctie. Een belletje kan ook geen kwaad!

[mvc_button padding_top=”20″ padding_left=”26″ btn_radius=”20″ btn_icon=”fa fa-mobile” btn_text=”Direct hulp nodig?” btn_size=”28″ btn_url=”tel://0031-30-2272330″ btn_clr=”#ffffff” btn_bg=”#ff6f00″ btn_hvrclr=”#ffffff” btn_hvrbg=”#00c853″]
laptop-reparatie-Houten